Niculae Bădălău, NIMICIT după declarațiile privind aurul: 'Adunătură de slugi și borfași, de analfabeți și șmecherași purtători de ghiuluri în loc de creier'

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 04-04-2019 10:06

Avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Națională, ne facem inele, ghiuluri - este declarația făcută de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, care a scandalizat opoziția. PMP a reacționat promp la declarațiile social - democratului, prin secretarul general adjunct, Ioana Constantin.

"Aurul, ghiulurile și borfașii

Bădălău, ministrul Economiei: ”Avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Națională, ne facem inele, ghiuluri”.

Citește și: Tudorel Toader a RĂBUFNIT pe tema numirii lui Kovesi procuror european pe criterii politice: 'Noi primim aceste recomandări'

Unul care în 1988 sustrăgea 4 saci de grâu e azi ministrul Economiei și vorbește despre aurul României. Fostul șofer al infractorului Voicu e azi parlamentar și scrie, împreună cu țeparul din Teleorman, legi despre rezerva de aur a României. Altul care ascundea tablouri prin pereți și bani prin cimitire se joacă cu economia țării.

Oameni ca ei nu doar că au jefuit România, dar au deformat o țară. Exemplul unei adunături de slugi și borfași, de analfabeți și șmecherași purtători de ghiuluri în loc de creier a devenit model pentru cei mai mulți politicieni. Nu a existat niciodată după 1990 un nivel mai slab al celor care guvernează, nu a existat nicicând un nivel atât de ridicat al ticăloșiei", scrie pe Facebook Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.