ACCIDENT CUMPLIT pe DN1: Un microbuz cu 20 de persoane s-a răsturnat

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 06-04-2019 08:38
Actualizat: 06-04-2019 09:44

Trei persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite, sâmbăta dimineața, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un parapet pe DN1, la Nistorești, județul Prahova, vehiculul rămânând înclinat, a informat IPJ Prahova.

Traficul în zona unde a avut loc accidentul a fost dirijat. Conform datelor din apelul la 112, microbuzul ar fi intrat într-un parapet, scrie agerpres.ro.

Citește și: Liviu Dragnea îl torpilează pe Klaus Iohannis! Îl refuză pe șeful statului

“Au fost transportați la spital doi adulți, o femeie de 24 ani și un bărbat de 37 ani, și un copil de 4 ani. Bărbatul este cel mai grav, are un traumatism cranio-cerebral sever”, a declarat Vasiloae.La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat că microbuzul se deplasa spre Cluj.

Polițiștii fac verificări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Citește și: Solicitare urgentă a președintelui Klaus Iohannis! Ordin la nivel național

"Un microbuz este răsturnat într-o parte, sunt 20 de persoane implicate, dintre care două rănite. Toate persoanele implicate au ieşit singure din microbuz", a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi una de stingere cu apă şi spumă. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Augustin Lazăr! Reacție în forță, după interviul difuzat de Antena 3 .