Edi Iordănescu îi ia apărarea lui Carlos Fortes - Are nevoie de timp pentru a se adapta la Craiova

Autor: George Traicu
Publicat: 08-04-2019 17:38

Carlos Fortes (24 de ani) are nevoie de timp să se integreze în sistemul Craiovei, crede Edi Iordănescu. Managerul general de la Gaz Metan a vorbit la ProSport Live despre motivele din pricina cărora atacantul întârzie să dea randament după trecerea în Bănie.

Pe lângă faptul că încă nu s-a acomodat, Fortes nu a avut parte nici de o pregătire de iarnă integrală cu Craiova. O parte din ea a fost făcută cu Mediaş, a avut o pauză de 3 săptămâni şi s-a alăturat târziu lotului pregătit de Devis Mangia. ”Nu am stat prea mult în contact cu el. Cât am apucat să îl cunosc, mi-am dat seama că este un jucător inteligent, ştie să pună în practică ce îi ceri. Se adaptează la ce i se cere, dar trebuie ca cei de la Craiova să aibă răbdare cu el. A început cu Mediaş pregătirea, 3 săptămâni nu a mai făcut nimic pentru că a negociat, iar după a mers la Craiova unde nu a dus toată pregătirea. Dacă va fi susţinut cred că va reuşi”, a declarat Edi Iordănescu la ProSport Live.

6 meciuri are Fortes la Craiova. A fost integralist într-o singură partidă

150.000 de euro plus TVA a plătit Craiova pentru transferul lui Fortes, care a marcat 5 goluri în 18 meciuri în acest sezon pentru Gaz Metan, unul chiar în poarta Universităţii. El a mai jucat în carieră la Braga şi Vizela, în Portugalia, iar în iarna aceasta a fost în negocieri cu FCSB şi Vorskla Poltava, dar şi cu echipe din ţările arabe.