Ajax face o nouă SURPRIZĂ, în Liga Campionilor, cu Juventus Torino: Barcelona n-a putut să marcheze prin jucătorii săi la Manchester - VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 10-04-2019 23:56

Manchester United - FC Barcelona și Ajax Amsterdam - Juventus Torino au fost meciurile zilei de miercuri din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Barcelona s-a impus pe terenul celor de la Mancheser United, scor 1-0. Catalanii nu au reușit să marcheze prin jucătorii săi, dar au făcut-o englezii, în proprie poartă. Luke Shaw și-a învins portarul în minutul 12, după o lovitură de cap a uruguayanului Luis Suarez. Golul catalanilor a fost validat cu ajutorul VAR-ului. Returul dintre cele două va avea loc marți, 16 aprilie, pe "Camp Nou".

Vezi golul AICI

În celălalt meci al zilei, Ajax și Juventus au remizat, scor 1-1. Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru italieni, în minutul 45. Portughezul a primit o pasă în centrul careului de la Joao Cancelo și a trimis în poartă, cu capul. Olandezii au egalat în primul minut al celei de-a doua reprize, prin David Neres, care a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat plasat din interiorul careului.

Vezi golurile AICI

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 45 golul său cu numărul 125 în Liga Campionilor (Messi are 108). Neres a egalat în primul minut al reprizei secunde. Manșa secundă dintre Juventus și Ajax se va disputa marți, 16 aprilie, la Torino.