Conor McGregor, luptătorul din Ultimate Fighting Championship, riscă 7 ani de închisoare după ce a spart telefonul unui fan

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 11-04-2019 20:12

Conor McGregor (30 de ani), cunoscutul luptător din Ultimate Fighting Championship (UFC), a fost protagonistul unui moment bizar în urmă cu o lună, după ce a avut altercaţie cu un fan în Florida, potrivit mediafax.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Imaginile de pe o cameră de supraveghere au suprins momentul în care irlandezul îi sparge telefonul acestuia, iar acum McGregor riscă o pedeapsă cu închisoare de şase ani.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

Pe 11 martie, McGregor a ieşit dintr-un hotel din Miami Beach, iar un fan a dorit să facă o poză cu acesta, însă s-a lovit de refuzul irlandezului, care a devenit agresiv. Acesta i-a luat telefonul lui Ahmed Abdirzak, un cetăţean englez în vârstă de 22 de ani, şi i l-a zdrobit, plecând apoi cu telefonul evaluat la 1,000 de euro. Autorităţile locale au mers la locuinţa lui McGregor, de unde l-au preluat şi l-au arestat pentru jaf cu utilizarea forţei şi infracţiune cu pagube produse. La scurt timp, luptătorul din MMA a fost eliberat, achitând cauţiunea de 12.500 de dolari.

Citește și: Dezastru pentru Liviu Dragnea! A primit lovitura de grație – Anunț făcut de Rareș Bogdan

Autorităţile s-au sesizat şi au cerut iniţial 20 de ani de închisoare pentru McGregor. Ulterior, posibila pedeapsă s-a redus la şase ani, iar prima şedinţă de la Tribunalul American a avut loc miercuri, unde McGregor a pledat ca nevinovat, scrie irishmirror.ie. Situaţia irlandezului se poate complica, având în vedere faptul că o cameră de supraveghere a hotelului a înregistrat momentul în care îi ia cu forţa telefonul fanului său, îl zdrobeşte, iar apoi pleacă cu el.

Citește și: RCS&RDS a demolat concurența! Zeci de mii de români au făcut asta – Lovitură pentru Telekom, Vodafone și Orange

Următoarea întâlnire urmează să aibă loc pe 30 aprilie, iar pe 13 aprilie va fi stabilită sentinţa în acest caz.