FOTO-VIDEO Tânăr reținut pentru 24 de ore, după ce a produs un accident rutier și a fugit de la locul faptei pentru că era băut

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 21-04-2019 18:11

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii de la Biroul Rutier și Sectia 7 Politie Cluj, acesta fiind cercetat penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de conducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului si furt de folosinta.

Citește și: Accident TERIBIL în Cluj - Napoca - Patru VICTIME, dintre care un bebeluș, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

„La data de 21.04.2019, ora 09.30, acesta a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale, conducand autoturismul, fara incuviintarea proprietarului autoturismului, pe strada Calea Dezmirului, fara a detine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule si având o alcoolemie de peste 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma evenimentului, politistii s-au mobilizat rapid. Un polițist a venit din timpul liber pentru a ajuta la investigatii si au reusit sa administreze probatoriul necesar masurii luate”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.