Deputatul PNL, Florin Roman, îi cere demisia Vioricăi Dăncilă: 'Te-ai ridicat din impostura lui Liviu Dragnea'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 21-04-2019 18:53

Deputatul PNL, Florin Roman, îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă. El spune că premierul s-a ridicat din „impostura” lui Liviu Dragnea și a avut nevoie să fie impusă de șefi pentru a urca ierarhic.

Citește și: Raețchi, scrisoare deschisă către comisarul european pentru sănătate: Vă rugăm să solicitați Guvernului să pună în aplicare trei soluții simple și eficiente

„Viorica Dancilă nu a înțeles nimic! Nici nu mă așteptam! Pentru ea, o să traduc în limba română, deși sunt convins că tot nu pricepe! Nici de pe hârtii, nici altcumva!

Prețuiesc toate femeile, care sunt harnice și oneste, care își construiesc cariera profesională pe munca lor. Care nu au nevoie să fie impuse de șefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica Dancilă nu poți vorbi în numele femeilor oneste!

Decât să faci zi de zi România de râs, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70 % dintre romani spun că ești analfabetă!

Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste! Te-ai ridicat din impostura lui Dragnea și nu ești cu nimic mai buna ca el! E un reflex bolșevic să pui egal între PSD și România, precum și de a pune egal între Viorica Dancilă și femeile din România.

Respect femeilor oneste, rusine pentru cele care urca în carieră doar pentru că sunt impuse”, a declarat Florin Roman.