Klaus Iohannis se joacă cu nervii social-democraților - Președintele a refuzat să vorbească cu Dăncilă despre noii miniștri

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 23-04-2019 12:27
Actualizat: 23-04-2019 12:38

Guvernul Dăncilă, între remaniere și restructurare, președintele Klaus Iohannis păstrează suspansul. Potrivit Antena3, care citează surse politice, premierul Viorica Dăncilă l-ar fi sunat astăzi pe Klaus Iohannis pentru a vorbi despre noii miniștri, însă președintele ar fi refuzat discuția. Administrația prezidențială i-ar fi transmis premierului că președintele este într-o acțiune și că vor discuta mai târziu.

Gabriela Firea și-a pierdut răbdarea - Îi AMENINȚĂ cu procese pe toți cei care dezinformează despre Primăria Capitalei

Miercurea trecută, prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. 

Pentru Ministerul Justiţiei a fost propus deputatul Eugen Nicolicea; pentru Ministerul Fondurilor Europene - deputata Oana Florea, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - senatorul Tit-Liviu Brăiloiu. 

Totodată, premierul a transmis către Administraţia Prezidenţială şi demisiile miniştrilor Tudorel Toader, Rovana Plumb şi Natalia Intotero.