Clubul Palermo a fost vândut din nou

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 25-04-2019 15:15

Clubul Palermo, la care evoluează atacantul George Puşcaş, a fost vândut din nou, cumpărătorul fiind grupul Arkus Network, liderul italain al pieţei turismului de lux, informează lequipe.fr, relatează News.ro.

Citește și:Moment unic pentru Răzvan Marin: joacă în meciul cu numărul 100 la clubul Standard Liege

"U.S. Città di Palermo, prin Daniela De Angelici, şi Arkus Network Srl, prin reprezentantul său legal Walter Tuttolomondo, anunţă că a fost încheiat, azi, un acord între părţi, iar transferul tuturor acţiunilor clubului (100%) şi ale filialelor sale va fi efectuat în următoarele zile", se arată într-un comunicat al grupări siciliene.

Aceasta este a doua tranzacţie vizând clubul Palermo în mai puţin de cinci luni. La 1 decembrie 2018, omul de afaceri Maurizio Zamparini a vândul gruparea cu zece euro unei societăţi londoneze, Mepal, care urma să achite o datorie de 22,8 milioane de euro a clubului şi să construiască un nou stadion.

Zamparini era proprietarul clubului Palermo de aproape 17 ani, perioadă în care a schimbat peste 30 de antrenori.

După 32 de meciuri, echipa lui Puşcaş ocupă locul 3 în Serie B, cu 57 de puncte, după Brescia, cu 63 de puncte, şi după Lecce, cu 60 de puncte, dar cu o partide în plus. Primele două clasate promovează în Seria A, următoarele şase vor participa la un baraj pentru promovare.