Viitorul este cea de-a doua finalistă din Cupa României: Elevii lui Hagi au învins Universitatea Craiova cu scorul de 2-0

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 25-04-2019 21:47

Viitorul s-a impus și în manșa retur din semifinalele Cupei României în fața Universității Craiova. La Ovidiu, puștii lui Hagi s-au impus cu 2-0 și și-au asigurat calificarea în finala competiției cu 4-1 la general, potrivit mediafax.

Citește și: ANAF face anunțul mult așteptat! Datoriile românilor vor fi șterse

Tabela de marcaj a fost deschisă în minutul șase, prin Ianis Hagi, care a punctat în poarta lui Pigliacelli. Constănțenii au fost la un pas să își dubleze avantajul. Casap a primit o pasă, singur în careu, dar "scărița" încercată de mijlocaș nu a nimerit spațiul porții.

În repriza a doua, oltenii au ratat un penalty. Carlos Fortes a fost faultat în careu de Cojocaru, iar centralul partidei a dictat lovitură de la 11 metri. Bancu nu a reușit să îl învingă pe Cojocaru, iar scorul a rămas 1-0 pentru Viitorul.

Citește și: Lovitură pentru șeful Aeroportului Otopeni! Ministrul Transporturilor i-a dat lovitura de grație

În minutul 86, Ianis Hagi a reușit "dubla" după ce a trecut de Donkor şi l-a executat pe Pigliacelli cu o "scăriţă" elegantă.

S-a încheiat 2-0, iar Viitorul va juca finala Cupei României în compania echipei Astra Giurgiu. Partida se va juca pe 25 mai la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană.