Ingrid Mocanu s-a dezlănțuit total după o știre despre Liviu Dragnea: 'Voi vă dați seama că niște spălați pe creier citesc asta și zic: Da, domne, ce face ăsta'

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 28-04-2019 10:58
Actualizat: 29-04-2019 09:59

Avocata Ingrid Mocanu s-a aprins după un titlu de presă în care se spunea că numărul românilor care au încredere în justiție ar fi scăzut în ultimul an din cauza liderului PSD, Liviu Dragnea.

"Cel mai tare titlu de presă ever! : ”EFECTUL Dragnea. Procentul românilor care au încredere în independenţa justiţiei a scăzut în ultimul an. Principala cauză: Amestecurile şi presiunile din partea guvernului şi a politicienilor”.

Citește și: Ministrul interimar al Justiției, REACȚIE FULGER la suicidul de la Parchetul General

Ați ”pomenit” (vorba olteanului) voi ceva mai tare decât acest titlu? Este ”graalul” titlurilor de presă!

Deci nu abuzurile abominabile devoalate în fiecare zi, nu aroganța unora dintre cei ce se cred dumnezei prin săli (nu toți, e adevărat), nu destinele distruse fără probe de o masă de așa-ziși judecători a determinat scădearea încrederii în ”independența justiției”. Ci ”dragnia”, care are o condamnare definitivă și una în fond. Și cum o fi făcut ca să facă presiuni la judecători? S-a dus la ei și le-a zis: ”bă, hahalerelor, dacă nu mă condamnați repede - repejor, v-am spart, să moară mama!”

Voi vă dați seama că niște spălați pe creier citesc asta și zic: ”da, domne, ce face ăsta! Uite cum afectează independența justiției! Dragnea la pușcărie ... ” Păi le dă un sms: vreau 5 ani, nu 3 ani jumate.

Așa ceva nu există (tot vorba olteanului când a văzut girafa... am impresia că văd câte o girafă în fiecare zi)", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.