TRAGEDIE în prag de sărbători - Un om de afaceri din Sălaj a fost GĂSIT mort după ce a fost prădat de hoți

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 27-04-2019 12:22
Actualizat: 27-04-2019 13:46

Patronul unei patiserii din Zalău a fost găsit spânzurat după ce unitatea pe care o administra a fost jefuită de 100.000 de lei de persoane necunoscute. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru furt calificat în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că patiseria era prevăzută nici cu sistem de supraveghere video nici cu sistem de alarmă.

Citește și: Ministrul interimar al Justiției, REACȚIE FULGER la suicidul de la Parchetul General

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracțiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie. Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei. Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineață, de administratorul societății, iar în aceeași zi, la ora 14,30, poliția a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței din localitatea Guruslău. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea circumstanțelor în care au avut loc aceste evenimente și pentru identificarea autorilor furtului.