Justin Bieber colaborează cu platforma YouTube pentru un nou proiect

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 03-05-2019 13:46

Cântărețul canadian Justin Bieber colaborează cu platforma YouTube pentru un nou proiect, care va avea premiera anul viitor, relatează Associated Press, potrivit Mediafax.

Anunțul a fost făcut joi de reprezentanții portalului online. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre colaborarea dintre muzicianul canadian și platforma video.

YouTube a jucat un rol important în creșterea popularității lui Justin Bieber, devenit inițial cunoscut prin coverurile postate pe canalul său online. Unul dintre clipurile sale a fost vizionat accidental de managerul american Scooter Braun, care l-a ajutat să se lanseze în muzică. Cariera lui Bieber a început în 2009, prin lansarea cântecului "One Time".

Citește și: Adele a rupt tăcerea după despărțirea de soțul ei, Simon Koneck

Pe lângă proiectul cu artistul canadian, reprezentanții site-ului au mai confirmat că mai pregătesc documentare despre cântărețul columbian Maluma și vedeta americană Paris Hilton. Un nou sezon al emisiunii "Kevin Hart: What The Fit", realizată de actorul american de comedie Kevin Hart, se află și în lucru.

În vârstă de 25 de ani, Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.