Patronul Craiovei visează la titlu - Cred cu toată sinceritatea că anul viitor vom lua campionatul

Autor: George Traicu
Publicat: 06-05-2019 08:51

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, are planuri mari cu echipa în sezonul următor. Promite că vor veni jucători de valoare şi va formaţia condusă de el va fi o adversară de temut în lupta la titlu. Rotaru a vorbit şi despre situaţia lui Corneliu Papură.

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul Craiovei şi lupta la titlu rămâne deschisă în Liga 1 Betano. Oltenii nu mai au şanse la locul secund şi încep deja să se pregătească pentru stagiunea următoare. ”Suntem trişti pentru rezultat, dar ne-am bucurat de fotbal. Ambele echipe şi-au dorit, au jucat, din păcate nu a fost să fie pentru noi. Cred cu toată sinceritatea că anul viitor vom lua campionatul. Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Cele mai frumoase meciuri din aceste campionate au fost Craiova – Viitorul şi Craiova – FCSB. Numitorul comun a fost Craiova. Noi am pierdut campionatele cu echipele mici. La anul vom fi mai puternici, dar acum ne batem pentru locul 3”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport. În ciuda rezultatelor nu prea bune de la instalarea lui Papură şi a jocului mai puţin ofertant din mandatul lui Mangia, patronul nu este supărat.

”Corneliu Papură e primul antrenor crescut de U Craiova. A crescut, a antrenat echipa a doua. Nu ştiu dacă va reuşi, dar este crescut de noi. Pe el i l-am recomandat în urmă cu şapte luni lui Dani Coman la Astra. Fotbalul lui e un fotbal care place. U Craiova are antrenor şi pentru următorul sezon. Banii pe Mitriţă nu s-au încasat încă, se vor încasa în următorii doi ani. Nu s-a scos niciun ban din cont. Universitatea e singurul club din România care are cinci milioane de euro în cont”, a încheiat Rotaru.

Rezultateul de duminică seara o plasează pe FCSB la două puncte în spatele lui CFR Cluj, dar ardelenii nu au disputat meciul din această etapă. Partida lor este programată luni, împotriva Astrei Giurgiu. Pentru a mai spera la titlu, FCSB trebuie să câştige ultimele două etape din play-off, iar CFR să ia cel mult 3 puncte.