BUBUIE nervii în alianță - ALDE a reclamat PSD la Biroul Electoral Județean

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 07-05-2019 04:40
Actualizat: 07-05-2019 00:32

Organizația ALDE Alba a anunțat, luni, că a sesizat Biroul Electoral Județean Alba (BEJ) cu privire la încălcarea legislației privind desfășurarea campaniei electorale de către unele partide, între care și PSD, în ceea ce privește afișajul electoral, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: PRIMELE informații - Care sunt cele ZECE decizii pe care liderii UE le vor adopta la Summit-ul de la Sibiu

ALDE Alba și-a reclamat colegii de alianță la Biroul Electoral Județean, pe motiv că social-democrații au lipit afișe în spații neamenajate special în acest sens, în orașul Abrud.

„PSD a utilizat, în orașul Abrud, locații de afișare altele decât cele special amenajate, de către Primăria Abrud”, a precizat reprezentantul formațiunii politice.

Disensiunile dintre ALDE și PSD continuă, astfel, în județul Alba, și în campania electorală.

Reclamația vine după ce, săptămâna trecută, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus despre colegii de alianță: „Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăştia să conducă judeţul, că ne-am dat dracu!” deoarece liderii PSD din judeţ ar fi refuzat dintotdeauna colaborarea, în ciuda protocoalelor încheiate la Bucureşti.

Ioan Lazăr a mai spus în conferința de presă de vineri că social-democraţii au uitat încă de la început că sunt la guvernare cu ALDE şi îşi amintesc că sunt colegi doar când au nevoie de voturi.