Iker Casillas pune capăt carierei, după infarctul de la antenament: 'Va trebui să aşteptăm câteva săptămâni sau luni şi nu ştiu ce îmi rezervă viitorul'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 06-05-2019 23:35
Actualizat: 07-05-2019 07:34

Portarul spaniol Iker Casillas, care a suferit un infarct miocardic miercuri, 1 mai, în timpul antrenamentului echipei sale Porto, a fost externat după cinci zile de petrecut în spital.

La ieşirea din clinica, goalkeeper-ul, în vârstă de 37 de ani, a susţinut un mic discurs, în care a vorbit despre starea lui de sănătate, despre viitorul lui, dar a şi mulţumit tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă, informează mediafax.ro.

Citește și: S-a dat ordin! Cutremur pe piață! Lovitură pentru Vodafone, RCS&RDS și ceilalți mari jucători

"Vreau să mulţumesc pentru miile de dovezi de dragoste primite cât am fost în spital. Va trebui să aşteptăm câteva săptămâni sau luni şi nu ştiu ce îmi rezervă viitorul. Important era să fiu aici şi să pot vorbi liniştit despre asta. Vă mulţumesc pentru răbdare şi ne vedem în curând! Vă pot povesti, iar voi puteţi vedea că sunt bine", a declarat Iker Casillas, portarul formaţiei FC Porto.

În urma infarctului suferit de Casillas, mai multe voci au precizat că acesta i-ar pune punct carierei de portar a jucătorului spaniol.

Citește și: A fost apăsat butonul de panică! Trocul făcut de Liviu Dragnea

Sosit în 2015 în Portugalia, Casillas şi-a prelungit contractul cu FC Porto, în luna martie a acestui an, până în 2020. În actualul sezon, campionul mondial cu Spania în 2010 a fost folosit în 42 de partide, reuşind să menţină poarta intactă a lui Porto în 19 ocazii.

Pe lângă Campionatul Mondial şi cele două Campionate Europene obţinute alături de Spania, Casillas are numeroase trofee şi alături de echipa de club. Printre cele mai importante se numără trei triumfuri în Liga Campionilor şi cinci titluri în La Liga, toate alături de Real Madrid, pentru care a evoluat în 725 de partide.

Citește și: Toți românii cu Prima Casă sunt vizați! Mutarea pe care o pregătește Guvernul Dăncilă .