Marea rivală a Simonei Halep s-a implicat în decorarea camerei bebelușului Sussex: Renovarea întregii case a costat trei milioane de euro

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 08-05-2019 02:00
Actualizat: 08-05-2019 07:53

Jucătoarea de tenis americană Serena Williams a oferit sfaturi în legătură cu decorarea camerei primului copil al ducilor de Sussex, care s-a născut luni, relatează mirror.co.uk, potrivit mediafax.

Apropiații cuplului afirmă că celebra sportivă, bună prietenă a ducesei Meghan de Sussex, a fost implicată activ în amenajarea camerei.

Potrivit unui expert regal, camera copilului de la Frogmore Cottage, noua reședință a ducilor de Sussex, din Windsor, a fost decorată într-o paletă monocromatică. Ducesa Meghan de Sussex a evitat folosirea unor culori asociate cu un anumit gen - precum rozul și albastrul - și a optat, în schimb, pentru mai multe nuanțe de gri.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

De asemenea, aceasta a folosit vopsea ecologică, ce nu a fost testată pe animale, și a supravegheat amenajarea unei camere de yoga. Încăperea a fost creată special pentru mamă și copil și are o podea acoperită cu un covor moale, menit să prevină leziunile.

Transformările au făcut parte dintr-un proces mai amplu de renovare al reședinței ducilor, ale cărui costuri s-au ridicat la aproape trei milioane de euro.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Ducesa de Sussex s-a împrietenit cu sportiva în 2014, iar relația celor două a devenit și mai apropiată după căsătoria fostei actrițe americane cu prințul Harry. Unii fani ai familiei regale speculează că ducii de Sussex o vor alege pe Serena Williams ca nașă a copilului lor.

Fiul ducilor de Sussex, care va purta titlul de conte de Dumbarton, s-a născut luni dimineață. Deocamdată, prenumele acestuia nu este cunoscut, dar informația va fi făcută publică odată cu prezentarea acestuia.