Liviu Dragnea, despre George Maior: Nu a lucrat acolo ca ambasador, ci ca un instrument pentru el și pentru Iohannis, din când în când

Autor: Andreea Traicu
Publicat: 12-05-2019 13:51
Actualizat: 13-05-2019 09:04

Liviu Dragnea sustine că președintele României nu ar fi trebuit să îl trimită pe George Maior în SUA, ca ambasador, acuzând că fostul șef al SRI nu a lucrat in interesul țării, ci in interes personal.

"Daca Iohannis s-a hotarat sa se supere pe Maior, il va rechema, daca il va tine in brate in continuare, il va pastra. Maior nu a lucrat acolo ca ambasador, ci ca un instrument pentru el și pentru Iohannis, din când în când. Iohannis nu trebuia sa-l trimita, stia si când l-a trimis pe Maior, nu a aflat acum. Stia si l-a trimis. Nu am asteptari de la el", a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Citeste si Salvamontiștii sunt în alertă - zeci de copii sunt in pericol

Klaus Iohannis urmează să ia o decizia privind rechemarea lui George Maior in România. Președintele României nu s-a pronuntar referitor la cererea ministrului de Externe in acest sens, insa a precizat, referitor la legatura SRI-ANI, că a fost deranjat in 2014 când a fost vizat de ANI.