Vasile Miriuță după egalul cu Dinamo - Mai avem patru meciuri foarte, foarte grele

Autor: George Traicu
Publicat: 15-05-2019 22:21

Hermannstadt a remizat pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0, şi a egalat-o pe FC Voluntari în clasamentul play-out-ului din Liga 1 Betano. Antrenorul sibienilor, Vasile Miriuţă (50 de ani), este mulţumit cu rezultatul obţinut de echipa sa potrivit mediafax.

Nou-promovata a fost susţinută, din nou, de un public numeros pe stadionul din Sibiu, inaugurat la partida din etapa precedentă, cu Concordia Chiajna (1-0): ”Am mai prins puţină culoare în obraji, dar mai avem patru meciuri foarte, foarte grele. Dinamo e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Ne-am dorit să nu pierdem, sunt mulţumit. Puteam să deschidem scorul în prima repriză, pe final puteau ei să marcheze. E un rezultat echitabil. Contează foarte mult, e altceva să joci acasă. Trebuie să ne pregătim, mâine o luăm la drum, spre Iaşi”, a spus Miriuţă, la Digi Sport.

Vasile Miriuţă a vorbit şi despre posibilitatea ca Hermannstadt să termine play-out-ul pe loc de baraj, urmând să joace în dublă manşă cu ocupanta locului trei din liga secundă. Până acum, de când a fost implementat sistemul cu play-off şi play-out, echipa care s-a clasat pe locul 12 în Liga 1 a rămas în primul eşalon: ”Sunt două jocuri. Până acolo, trebuie să mai scoatem nişte puncte”, a punctat Miriuţă.

Poli Iaşi (deplasare), FC Botoşani (acasă), FC Voluntari (deplasare) şi Dunărea Călăraşi (acasă) sunt ultimele adversare ale celor de la Hermannstadt în play-out.

CLASAMENTUL PLAY-OUT-ULUI:

7. Gaz Metan 39p
8. Dinamo 38p
9. FC Botoşani 32p
10. Poli Iaşi 29p
11. FC Voluntari 23p
12. Hermannstadt 23p
13. Dunărea Călăraşi 21p
14. Concordia Chiajna.