Selena Gomez: 'Pentru generația mea, social media a fost teribilă'

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 16-05-2019 14:09

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a declarat că social media a fost "teribilă" pentru generaţia ei, pledând în acelaşi timp pentru o limitare a timpului petrecut online, informează BBC, potrivit Agerpres.

Vedeta de 26 de ani a făcut această declaraţie la Festivalul de Film de la Cannes, unde se află pentru promovarea celui mai recent film în care joacă, "The Dead Don't Die", care a deschis miercuri competiţia oficială. 

"Cred că lumea noastră trece prin foarte multe, în mod evident. Pentru generaţia mea în mod special, social media a fost teribilă", a precizat ea, atrâgând totodată atenţia că mulţi tineri nu sunt la curent cu ştirile importante.

Citește și: Ariana Grande a fost dată în judecată pentru două imagini publicate pe Instagram

"Este o platformă utilă, dar mă sperie când văd tineri care nu sunt la curent cu adevărat cu ştirile", a adăugat ea. 

"Este egoist - nu vreau să spun egoist, pentru că este nepoliticos - dar este cu siguranţă periculos", a adăugat Gomez. 

Cu 150 de milioane de fani pe Instagram, Selena a fost depăşită anul trecut de către fotbalistul Cristiano Ronaldo, în prezent cea mai urmărită persoană de pe această platformă de socializare. 

În fantezia comico-politică "The Dead Don't Die", în regia lui Jim Jarmusch, cu o distribuţie în care-i regăsim şi pe Bill Murray, Adam Driver şi Tilda Swinton, Gomez joacă rolul unei "hipsteriţe obsedate de wifi" în mijlocul unei apocalipse zombie generate de schimbările climatice.