Fratele lui Radu Mazăre, blesteme la ÎCCJ: 'Câtă dreptate a avut el când a fost judecat, atâta dreptate să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 20-05-2019 09:36
Actualizat: 20-05-2019 19:01

Alexandru Mazăre s-a prezentat luni la sediul ÎCCJ. El le-a spus jurnaliștilor că nu a vorbit cu Radu Mazăre, care urmează să ajungă astăzi în România. Tot el a avut un mesaj dur pentru cei care s-au bucurat de situația fostului edil.

„Nu am vorbit cu el. Am o mare rugăminte. Am văzut că foarte mulți se bucură de situația în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situației de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor și libertăților omului îmi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roșii ale lui Mao din perioada marii Revoluții Culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia avem o condamnare. Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu”, a spus Alexandru Mazăre.