Ilan Laufer, despre medicul care și-a deschis un cabinet prin intermediul Start-up Nation: 'Sper ca povestea să fie un exemplu de curaj'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 20-05-2019 20:25

Ilan Laufer, consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, îl apreciează pe medicul Anastasiu Cătălin Mihai, cel care a realizat un cabinet stomatologic modern prin intermediul Start-up Nation.

Citește și: MADR recomandă roşiile româneşti

„Societatea AMEDENT ESTET SRL a fost înființată de către medicul stomatolog Anastasiu Cătalin Mihai, cu scopul de a crea prin intermediul programului Start-up Nation un cabinet stomatologic modern.

Echipamentele achizționate cu ajutorul programului Start-up Nation (ediția 2017), reprezintă vârfuri tehnologice în domeniul stomatologic, capabile să efectueze operații multiple, cu un grad ridicat de dificultate în intervale de timp foarte scurte, având astfel, un randament foarte ridicat, coroborat cu o calitate exceptională a componentelor și parților fabricate.

MISIUNEA AMEDENT ESTET SRL este de a se diferenția în mediul concurențial, dincolo de calitatea serviciilor medicale stomatologice, atât prin inovarea continuă și inteligentă, cât și prin comunicarea si receptivitatea la cerințele pacienților.

Vă felicit pe această cale domnule doctor pentru încrederea acordată acestui program și sper ca povestea dumneavoastră de succes, să fie un exemplu de curaj pentru viitorii antreprenori români”, a spus Ilan Laufer pe Facebook.