Trei ieşeni au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DE 583: Şoferul vinovat a încercat o manevră incredibilă

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 23-05-2019 23:02

Mai multe persoane au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Drumul European 583, după ce un şofer a ratat un sens giratoriu şi a încercat să întoarcă maşina fără să se asigure, potrivit agerpres.ro.

Citește și: PSD își joacă ultimele cărți- Ce se va construi în România

"Din primele cercetări s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DE 583, dinspre Iaşi spre localitatea Leţcani, nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, Ioana Buştiuc, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Citește și: Victor Ponta aruncă-n aer o viitoare alianță: Nu vom susține o asemenea formulă

Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a declarat că trei dintre victime, un copil şi doi adulţi, au fost preluaţi de un Echipaj de Prim Ajutor, o autospecială SMURD de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă de tip B.

Copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, iar adulţii la Spitalul Sfântul Spiridon, pentru îngrijiri medicale.