Cardi B lansează un nou single și primele imagini fac aluzie la o criminală în serie celebră

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 29-05-2019 12:34

Cardi B lansează vineri un nou single, prima piesă înregistrată după albumul ei de debut, care i-a adus premiul Grammy pentru cel mai bun album rap. "Single-ul «Press» și imaginile oficiale apar săptămâna aceasta, pe 31/5", a anunțat cântăreața pe o rețea socială, potrivit Mediafax.

Vedeta a făcut anunțul publicând o fotografie în care apare purtând cătușe, ochelari de soare supradimensionați și un costum mulat cu modelul blănii de leopard.

Noul single se numește "Press".

Citește și: Kit Harington se află sub tratament după încheierea serialului 'Game of Thrones'

Potrivit publicației Vibe, fotografia pare să facă aluzie la o fotografie în care apare într-o poziție asemănătoare criminala în serie Aileen Wuornos, o fostă prostituată care a fost condamnată la moarte după ce a ucis nouă bărbați în 1989 și 1990. Wuornos a susținut că toate crimele le-a comis în legitimă apărare, după ce bărbații au încercat să o violeze. A fost executată în 2002 și procesul ei este surprins în pelicula ”Monster”, personajul femeii fiind jucat de Charlize Theron, care a câștigat Oscarul pentru interpretarea acestui rol.

Cardi B, pe numele său adevărat Belcalis Almanzar, este o artistă rap originară din New York, ale cărei muzică şi viaţă personală au dominat cultura pop americană în ultimii doi ani. Artista a atras atenţia cu mesajul puterii la feminin prezent în piesele sale, prin relaţia sa tumultuoasă cu rapperul Offset, dar şi prin colaborări muzicale precum "I Like It", "Girls Like You" şi 'Taki Taki". Albumul său de debut, "Invasion of Privacy", a câştigat premiul pentru cel mai bun material discografic rap la gala premiilor Grammy din 2019.