Circulaţia feroviară între staţiile Valea Călugărească şi Ploieşti Est a fost reluată pe un fir: Traficul a fost întrerupt din cauza viiturii

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 31-05-2019 23:48

Circulația feroviară între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est, din județul Prahova, a fost reluată, vineri seara, pe firul I, după aproape cinci ore de când traficul a fost blocat din cauza inundațiilor, potrivit mediafax.

Citește și: Atacat în emisiunea lui Mihai Gâdea, liderul USR-PLUS contractat de Liviu Dragnea anunță: Nu vom mai accepta

„În stația Valea Călugărească trenurile circulă doar pe linia 3, cu restricție de viteză de 20 km/h și sub atenta supraveghere a personalului feroviar. Personalul de specialitate al Regionalei CF București acționează în continuarea pe acest interval, astfel încât traficul feroviar să fie operațional și pe firul II”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

Citește și: Oreste îl spulberă pe colegul lui Rareș Bogdan: Minima onoare vă cere asta

Circulația feroviară între Valea Călugărească și stația Ploiești Est, județul Prahova, a fost oprită, vineri, din cauza ploilor puternice și a viiturii, calea ferată fiind acoperită de ape.

Mai multe trenuri au staționat temporar în gările de pe traseu.