Claudiu Niculescu este șocat de ce se întâmplă la Dinamo București: 'Nu trebuia să se ajungă aici. Este mare păcat că a plecat'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 03-06-2019 21:36

Mircea Rednic şi-a reziliat contractul cu Dinamo! Cu “Puriul” la cârmă, roş-albii au terminat play-out-ul pe locul 3, adică locul 9 în clasamentul total, cea mai slabă clasare din istoria clubului, relatează Mediafax.

Citește și: Edi Iordănescu ar putea fi noul antrenor la FCSB. Gigi Becali: 'Sunt 95% șanse. Marți o să aflați'

Tehnicianul a schimbat din temelii echipa după venirea sa, iar plecarea din Ştefan cel Mare vine ca o surpriză în contextul în care a anunţat, la flash-interviul de după meciul cu Voluntari, că Dinamo va avea buget mai mare şi va face cinci transferuri pentru sezonul viitor.

În prezent, Dinamo caută înlocuitor pentru Mircea Rednic. ProSport a luat legătura cu Claudiu Niculescu, un simbol pentru gruparea alb-roşie. Acesta regretă situaţia în care a ajuns clubul şi susţine că, pentru moment, nimeni din cadrul clubului nu l-a contactat să preia echipa.

"Îmi pare foarte rău pentru el, mai ales că avem o relaţie foarte bună. Din punctul meu de vedere nu trebuia să se ajungă aici. Consider că a făcut o treabă ok, este mare păcat ca a plecat. Sunt sigur că în sezonul viitor ar fi făcut performanţă.

(n.red. - De ce crezi că a fost demis?) - Nu ştiu, nu prea am mai ţinut legătura cu nimeni de acolo. Probabil nu s-or fi înţeles asupra bugetului de transferuri, chiar nu-mi pot da cu părerea. Dar mă doare sufletul de ce se întâmplă la Dinamo. Un asemenea club, cu o asemenea tradiţie... Sunt deja o grămadă de ani de când nu au mai luat titlul...

(n.red. - Este adevărat că ai fost contactat să preiei echipa?) - Este cea mai mare vrăjeală. Nu m-a sunat absolut nimeni!

( n.red. - Ai reveni la Dinamo?) -Nu ştiu, chiar nu ştiu ce să zic... Clubul trebuie să se adune şi să încerce să intre în play-off în sezonul următor. Acesta trebuie să fie obiectivul principal. Îmi pare enorm de rău ce se petrece la echipă. Este regretabil", a spus Claudiu Niculescu pentru ProSport.