Eugen Pîrvulescu a fost numit președinte executiv al echipei Academica Clinceni

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 11-06-2019 18:26

Clubul Academica Clinceni a anunțat, marți, numirea în funcția de președinte executiv a lui Eugen Pîrvulescu, cel care a mai ocupat o funcție similară la Pandurii Tg. Jiu, anunță MEDIAFAX.

Pîrvulescu s-a aflat la conducerea clubului gorjean în trei mandate, în perioada 2014-2015, când Pandurii evolua în grupele Europa League. În plus, noul președinte al nou-promovatei Academica Clinceni îl va avea sub comandă pe fiul său, fotbalistului Paul Pîrvulescu (30 de ani), cel care a mai evoluat la cluburi precum FCSB, Viitorul sau ASA Tg. Mureș.

Noul președinte a echipei conduse de Ilie Poenaru are obiective îndrăznețe pentru Clinceni, în ciuda faptului că echipa se va avea la primul sezon din istorie în primul eșalon:

Citește și: Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți

"Este un moment important. Mă bucur că revin după trei ani în fotbal. Nu am fost departe de sport, prin funcția pe care am ocupat-o la CSM Mediaș. Dar acum sunt din nou în fotbal. Le mulțumesc domnului primar Adrian Budeanu și celor de la Academica Clinceni pentru că s-au gândit la mine. Sper să facem o treabă bună și să ne îndeplinim obiectivele.

Citește și: Pericol pentru Viorica Dăncilă! Unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD vrea să preia hățurile

Pentru o echipă nou promovată, primul obiectiv ar fi evitarea retrogradării. Dar noi țintim mai sus. O clasare în primele zece. Cunosc ambiția și dorința antrenorilor, jucătorilor și staff-ului administrativ. Sunt antrenori tineri, care au reușit o performanță extrordinară prin promovarea din Liga a II-a. Trebuie felicitați toți. Jucătorii au demonstrat și ei că au valoare. Au avut adversari puternici și au reușit să îi depășească. Sperăm să avem, împreună, un sezon bun", a declarat Eugen Pîrvulescu, potrivit site-ului oficial al ilfovenilor.

Citește și: Acuzații grave: ‘Pupincuriștii, populiștii, acoperiții și ignoranții și-au făcut datoria și de data asta’

Academica Clinceni a încheiat pe locul secund sezonul din Liga 2, cu 87 de puncte, obținând astfel calificarea în premieră în Liga I Betano. Cealaltă promovată în primul eșalon este Chindia Târgoviște, în timp ce U Cluj, locul trei, a pierdut prima manșă a barajului de menținere/retrogradare contra celor de la FC Hermannstadt, scor 0-2.