Un bărbat eliberat condiţionat a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra unui minor

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 12-06-2019 12:46

Un bărbat de 38 de ani din Brăila, eliberat condiţionat în noiembrie anul trecut, după ce fusese condamnat pentru corupere sexuală de minori, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unui băiat de 8 ani, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

Augustel Şerban Dumitru a fost reţinut 24 de ore pentru infracţiunea de corupere sexuală a minorilor, iar Tribunalul Brăila a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, schimbând încadrarea juridică a faptei în agresiune sexuală.

Citește și: ISMB a publicat lista cu centrele unde elevii clasei a VIII-a din Capitală vor susține probele Evaluării Naționale 2019

La data de 5 iunie, o persoană a sesizat la poliţie faptul că l-a surprins pe un bărbat în scara unui bloc din municipiul Brăila, în timp atingea un băiat în zonele intime. 

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbat şi au descoperit că fusese condamnat anterior tot pentru corupere sexuală de minori şi eliberat condiţionat de Judecătoria Galaţi în noiembrie 2018.