Mutare SURPRIZĂ făcută de Viorica Dăncilă: A pus un fost şef din SRI într-o funcţie-cheie

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 14-06-2019 18:03

Premierul României, Viorica Dăncilă, a decis să-l numească în funcția de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării" pe Cătălin Ţibuleac, fostul șef al SRI Tulcea.

Citește și: Viorica Dăncilă ar vrea audit financiar la PSD după epoca Dragnea. Surse din PSD: 'Să vedem cu cine au fost semnate contracte și de ce'

Cătălin Ţibuleac a ajuns la șefia SRI Tulcea în 2013, iar în 2017 a ieșit la pensie. De atunci, a condus ca președinte un ONG controlat de Consiliul Județean Tulcea: Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării,

Cel pe care îl înlocuiește, Mălin-Matei Mușetescu, a fost numit în 2017 de către fostul premier Sorin Grindeanu, la cererea lui Liviu Dragnea. Mușetescu, fost jurnalist la Academia Catavencu si Catavencii, a fost coleg cu Doru Buscu, apropiat al lui Liviu Dragnea, scrie hotnews.ro.

“Zona din Delta pe care eu o iubesc – să nu considerăm că favorizez o zonă sau alta – e zona Crișan-Caraorman-Mila 23 și sincer, și Uzlina, care este superbă! Dar aș vrea să fac o recomandare turiștilor: întotdeauna când vizează petrecerea concediului în Delta Dunării și Dobrogea de Nord, să nu uite că județul Tulcea are și zona “continentală”. Rezervația Munții Măcinului – o zona superbă de a petrece o vacanță, la fel cum e triunghiul mănăstirilor: Cocoș, Celic Dere și Saon, unele din cele mai vechi atestate în zona Dobrogea, pot reprezenta o zona fantastică pentru concediu”, spunea pentru GoNEXT, Cătălin Ţibuleac, președinte al Asociației de Management al destinației turistice Delta Dunării.