Filip Mrzljak nu le mai răspunde la telefon dinamoviștilor. Transferul lui ar putea să cadă

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 17-06-2019 22:15

Filip Mrzljak (26 de ani) e ţinta lui Dinamo pentru un transfer în această vară, dar se pare că mutarea nu se va mai face. De ce? Mijlocaşul nu mai răspunde la telefon. Dacă iniţial şi-a dat acceptul verbal să ajungă în ”Ştefan cel Mare”, acum se pare că s-a răzgândit, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ciutacu sare în apărarea lui Liviu Dragnea! Mesaj dur pentru liderii politici .

Eugen Neagoe a discutat personal cu Filip Mrzljak, anunţă gsp.ro. Se părea că va semna, însă Dinamo se vede nevoită să caute alt fotbalist în zona respectivă. Croatul a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract şi se pare că ofertele au început să vină. A impresionat la Astra, în sezonul recent încheiat, iar cei din conducerea lui Dinamo cred că fotbalistul a fost atras cu o ofertă mai bună din punct de vedere salarial.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

La începutul lui 2017, croatul a rămas liber de contract şi şi-a găsit cu greu un angajament. Propunerea Astrei a venit abia în luna iulie a aceluiaşi an, dar pare că a luat o decizie potrivită. A devenit căpitanul giurgiuvenilor şi a avut jocuri constante.

Statisticile lui Mrzljak la Astra: 61 de meciuri, un gol şi două pase decisive.