Viorica Dăncilă s-a DEZLĂNȚUIT după citirea moțiunii: 'Mă văd nevoită să mai demontez o minciună pe care o rostogoliți'

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 18-06-2019 14:53

Replici dure lansate de premierul Viorica Dăncilă, în Parlament, după citirea moțiunii de cenzură. Dăncilă a subliniat că opoziția nu are un program clar pe niciun domeniu de interes pentru români.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Mihai Constantinescu - Ce au descoperit medicii în corpul artistului

"Pe baza acestui program pe care l-ați contestat PIB ul României crește cu 266 miliarde de lei. Mai mult decât a crescut în toate guvernările opoziției.

Asta este o realitate pe care vă feriți să o comentați pentru simplul motiv că nu aveți ce spune. Aruncați cu vorbe goale, pentru că nu puteți răspunde la datele pe care vi le punem în față. Ne acuzați de lipsa investițiilor, o vorbă goală, la care eu răspun cu date concrete. În primele luni ale anului, investițiile publice s-au majorat cu 10 %. (...) În acest an, am prevăzut în buget peste 10 miliarde de euro.  (...) Spuneți că e nevoie de investiții străine, dar criticați instrumentul creat pentru a le atrage. Și mă refer la parteneriatul public – privat. Dacă vorbim de parteneriatul public privat, mă văd nevoită să mai demontez o minciună pe care o rostogoliți, că astfel de proiecte nu pot fi finanțate cu fonduri europene. Este prevăzut în proiect că 25% din investiții pot fi făcute cu fonduri europene", a spus Viorica Dăncilă în Parlament.