Tot mai multe filiale ALDE pun presiune pe Călin Popescu Tăriceanu: 'Să candideze la prezidenţiale'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 19-06-2019 00:03

Filiala ALDE Olt îi solicită "cu fermitate" preşedintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an, potrivit unui comunicat.

Conform sursei citate, Delegaţia Permanentă a ALDE Olt, întrunită pe 17 iunie, a adoptat o rezoluţie prin care îi solicită preşedintelui partidului să candideze la alegerile prezidenţiale, în document fiind motivate necesitatea acestui demers şi importanţa candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

"Membrii Delegaţiei Permanente a Filialei ALDE Olt au adoptat o rezoluţie prin care se cere, cu fermitate, domnului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an. Rezoluţia a fost votată în unanimitate de către cei prezenţi, după ce a fost supusă dezbaterii. În conţinutul documentului este justificată necesitatea imperioasă a acestui demers şi importanţa candidaturii liderului ALDE pentru viitorul României", se precizează în comunicat.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seara, că liderii organizaţiilor partidului vor discuta în această săptămână pentru a lua o decizie referitoare la candidatul pentru alegerile prezidenţiale.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său .