Răzvan Cuc despre subcontractorii neplătiţi de minister pentru lucrări: 'Voi face un fel de linie verde pentru sesizări la minister'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 22-06-2019 19:06
Actualizat: 22-06-2019 19:56

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri că va înființa o linie verde pentru subcontractorii români care nu au primit banii pentru lucrări de la firmele străine pe loturile de cale ferată, potrivit mediafax.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

”Am primit foarte multe sesizări și voi lua o măsură la nivelul ministerului, voi face un fel de linie verde ca toți subcontractorii români care nu au contracte declarate la minister - pentru că aici este și greșeala lor că decid să lucreze fără să declare la minister ca noi să putem plăti. Noi putem plăti doar ce declară firma care a câștigat licitația.”, a declarat Răzvan Cuc.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

Ministrul Transporturilor a adăugat că există mai mulți subcontractori români nepătiți de firmele străine.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit din cauza pensiilor speciale: ‘Nenorocitiiii’

”Voi face o linie verde pentru subcontractorii români care sunt neplătiți. Eu am aflat că existau undeva la cinci - șase subcontractori români neplătiți care nu erau nici declarați la statul român. M-am dus pe lotul de cale ferată. Când am ajuns acolo am înțeles că firma respectivă le interziseseză să vină la punctul unde mi-am dat eu întâlnire cu constructorul să inspectez lucrările”, a declarat Răzvan Cuc.