Joao Felix e cu un pas la Atletico Madrid. Fotbalistul va avea o clauză de reziliere de 350 de milioane de euro

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 22-06-2019 17:21

Atletico Madrid pare să fie echipa care a câştigat cursa pentru talentatul jucător al celor de la Benfica Lisabona, Joao Felix (19 ani), anunță presa din Spania, anun'[ MEDIAFAX.

Echipa lui Diego Simeone ar urma să plătească o sumă foarte mare în schimbul fotbalistului, iar clauza de reziliere pe care lusitanul ar urma să o aibă pe Wanda Metropolitano este, de asemenea, uriașă.

Citește și: Scandal la ședința PSD între Ciolacu și Oprișan .

Prestaţiile internaţionalului portughez i-au făcut pe şefii lui Atletico să ofere nu mai puţin de 120 de milioane de euro pentru transfer. Mai mult, clauza de reziliere pe care o va avea Joao Felix va fi, potrivit spaniolilor de la AS, de 350 de milioane de euro.

Joao Felix a avut un prim sezon excelent la Benfica Lisabona. Acesta a fost promovat de la academia clubului la prima echipă şi a înregistrat 20 de reuşite şi 11 pase decisive în 43 de partide, performanțe care l-au propulsat şi la naţionala Portugaliei.

Între 2008 şi 2015, Joao Felix a jucat pentru juniorii rivalei FC Porto, iar apoi a ajuns la echipa U17 a Benficăi. Lusitanii au ajuns, în acest sezon, până în sferturile de finală în Europa League, dar au fost eliminaţi de Eintracht Frankfurt.