Cursa pentru șefia Partidului Conservator - Jeremy Hunt i-ar oferi lui Boris Johnson un post într-un viitor cabinet pe care l-ar conduce

Autor: George Traicu
Publicat: 28-06-2019 17:28

Ministrul de externe britanic Jeremy Hunt, rămas în cursa pentru şefia Partidului Conservator împreună cu predecesorul său, Boris Johnson, a declarat că i-ar oferi acestuia un post într-un viitor cabinet pe care l-ar conduce, transmite Reuters potrivit Agerpres.

Boris Johnson este favorit în competiţia pentru succesiunea Theresei May la conducerea Partidului Conservator şi a guvernului britanic.

Johnson şi Hunt se luptă pentru voturile celor aproximativ 160.000 de membri ai Partidului Conservator, învingătorul urmând să fie anunţat pe 23 iulie.

'Bineînţeles, mi-ar plăcea foarte mult să-l am pe Boris în cabinetul meu', a declarat Jeremy Hunt vineri, într-o adunare a membrilor de partid din Exeter, sud-vestul Angliei.

'Boris este cineva cu un talent enorm ... întotdeauna ar trebui să aibă un rol foarte mare în a împinge lucrurile mai departe', a comentat el.

Hunt a mai spus că ar lucra cu Johnson într-un guvern condus de acesta, dacă rivalul său va câştiga competiţia. 'Îmi place munca mea de acum', a adăugat Jeremy Hunt