Abel Ferreira, noul antrenor al clubului PAOK, după plecarea lui Răzvan Lucescu

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 02-07-2019 18:18

Câştigător al primului event din istoria clubului, Răzvan Lucescu a produs şocul verii la Salonic atunci când şi-a anunţat conducerea că doreşte rezilierea înţelegerii, informează MEDIAFAX.

La doar o lună după semnarea prelungirii contractului cu PAOK, Lucescu a acceptat o ofertă de la Al Hilal, din Arabia Saudită, şi a părăsit echipa din nordul Greciei cu câteva zile înainte de startul primului cantonament al verii.

Citește și: Președintele Tribunalului Timiș, scrisoare care provoacă CUTREMUR în magistratură

Mişcarea românului i-a luat prin surprindere pe şefii clubului. Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a fost nevoit să găsească un nou antrenor în timp record şi, într-un final, s-a orientat asupra lui Abel Ferreira de la Braga. Aducerea noului antrenor l-a costat pe rusul lui PAOK 2 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului.

Totuşi, Ivan Savvidis şi-a luat măsuri prin care să se asigure că Ferreira nu îi poate scăpa printre degete pe modelul Lucescu. Presa din Grecia scrie că în contractul lui Ferreira are o clauză de reziliere a contractului de 7 milioane de euro, o sumă colosală menită să ţină la distanţă chiar şi puternicele, financiar vorbind, cluburi din spaţiul arab.