Gică Hagi îi declară război 'Bursucului' în Supercupa României: 'Abia aștept să-l bat și eu pe Dan Petrescu o dată'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 03-07-2019 22:28

CFR Cluj și Viitorul deschid noul sezon fotbalistic. Campioana și câștigătoarea Cupei se întâlnesc în meciul care va decide cine va începe anul cu un trofeu, Supercupa României, informează MEDIAFAX.

Partida se va juca sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Meciul nu va fi unul ușor, mai ales că cele două formații vin după o perioadă de pregătire, în care au avut antrenamente intense, dar și meciuri amicale. Hagi, antrenorul și finanțatorul clubului FC Viitorul, este conștient de dificultatea întâlnirii, dar a zâmbit când a vorbit despre partida de sâmbătă.

"Abia aștept să-l bat și eu pe Dan Petrescu o dată, să-l văd supărat", a spus, zâmbind, Hagi, la Antena 3, care apoi a adăugat pe un ton mai serios:

"O să fie foarte hreu, este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat. Joacă fotbal bun, are putere mentală și experiență. Sprăm să fim mai iuți ca ei și să o facem mai bine".

Și Dan Petrescu își dorește Supercupa României și a precizat că va uita de prietenia cu Hagi pe durata meciului de la Ploiești.

"Suntem prieteni şi vom fi mereu, şi înainte de meci, şi după. Când jucăm, însă, nu mai suntem prieteni. Hagi îşi doreşte să câştige, eu la fel, dar vom vedea cine va fi fericit până la urmă", a spus "Bursucul".

În sezonul recent încheiat, CFR Cluj și Viitorul s-au întâlnit de patru ori, iar statistica este de partea ardelenilor: trei victorii pentru Campioana României și un eșec în fața constănțenilor.