Simona Halep, victorie spectaculoasă cu Victoria Azarenka, în turul 3 - În optimi ar putea juca cu o puștoaică de 15 ani, revelația turneului

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 05-07-2019 19:03
Actualizat: 05-07-2019 19:24

Simona Halep a câștigat lejer, meciul din turul 3 de la Wimledon, cu Victoria Azarenka.

Românca a bătut-o pe bielorusă cu 6-3, 6-1.

Românca a avut mici probleme în startul jocului, când sportiva din Belarus a reușit break-ul și s-a distanțat la 3-1. Halep a revenit foarte rapid în joc, reușind să-și adjudece șase game-uri la rând și, implicit, primul set.

În setul al doilea, Halep nu a mai întâmpinat dificultăți pe propriul serviciu și a realizat două break-uri, obținând astfel calificarea în optimile de finală de la Wimbledon. Partida s-a încheiat după o oră și cinci minute.

Vezi și: Viorica Dăncilă dă de pereți cu Codrin Ștefănescu: 'Cred că și-a greșit meseria, scenarist i se potrivea. Nu există o listă neagră în PSD'

Astfel, Halep o conduce în duelul meciurilor directe pe Azarenka, trecându-și în cont a treia victorie în cinci partide cu fostul lider mondial.

În optimile de finală de la Wimbledon, Simona Halep o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Polona Hercog (60 WTA) și Cori Gauff (313 WTA). Cele două se vor înfrunta vineri, în jurul orei 19:30.