BREAKING Bărbatul care a ÎNJUNGHIAT doi minori la un festival din Brașov a fost REȚINUT de poliție

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 07-07-2019 10:43

Un tânăr de 18 ani este suspectul principal în cazul agresiunii asupra a doi copii din Prejmer, care au fost înjunghiați în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în timpul unui festival de muzică populară. Polițiștii brașoveni l-au reținut pe bărbat, conform Mediafax.

Citește și: Traian Băsescu a EXPLODAT după ce Dăncilă și Teodorovici au făcut show la mare: 'Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria'

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, județul Brașov, au reținut, duminică, pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Brașov, suspectat că i-a înjunghiat pe cei doi copii, în timpul unui festival de muzică populară, la Prejmer.

„A avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, și alți doi bărbați de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte. În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înțepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei și a omoplatului drept, pe celălalt”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

Cei doi copii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind bună.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și lovirea sau alte violențe, dosar instrumentat sub coordonarea procurorului.