VERDICTUL legiștilor din Constanța - Din ce cauză a MURIT bărbatul căzut lângă scena de la Neversea

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 09-07-2019 10:37

Medicii legiști din Constanța au stabilit, marți, în urma necropsiei, că moartea bărbatului de 34 de ani, găsit în zona scenei Neversea, a survenit din cauze naturale, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni medicale, iar în ultimele zile acuzase dureri în zona inimii, conform Mediafax.

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - Plouă zi de zi, scăpăm temporar de caniculă

Medicii legiști constănțeni au stabilit, în urma efectuării necropsiei, că bărbatul care a murit, duminică, la Neversea suferea de afecțiuni medicale.

„Decesul acestuia nu a avut legătură directă cu locul în care s-a petrecut, cu evenimentul în sine, ci a survenit în urma unor afecțiuni medicale”, au declarat sursele citate.

Conform martorilor de la incidentul, soția bărbatului le-a spus polițiștilor că, în ultimele zile, acesta avusese dureri în zona inimii.

Un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.00, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconștientă.

„La fața locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat la momentul respectiv reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsuflețit nu existau urme vizibile de violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.