Șeful Camerei Deputaților, vizitat în Parlament de ambasadorul Rusiei la București: Valery Kuzmin vrea reluarea dialogului interparlamentar ruso-român

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 11-07-2019 07:56
Actualizat: 11-07-2019 09:00

Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a avut o întrevedere miercuri cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Cu această ocazie, Kuzmin i-a dat o felicitare din partea Președintele Dumei de Stat de la Moscova și a militat pentru reluarea dialogului interparlamentar ruso-român.

Război total - Traian Băsescu îl nimicește pe Dacian Cioloș: 'E un oportunist perfect și întotdeauna încearcă să obțină maximum de profit pentru el'

"Ambasadorul Federației Ruse în România, domnul Valery Kuzmin, pe data de 10 iulie a efectuat o vizită protocolară și de curtoazie la Președintele Camerei Deputaților, domnul Marcel Ciolacu.

Ambasadorul rus i-a transmis președintelui Camerei Deputaților, o adresă de felicitare din partea Președintelui Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, domnul Vyacheslav Volodin, cu ocazia alegerii în noua funcție.

În cadrul întrevederii a avut loc un schimb de opinii privind perspectivele reluării dialogului interparlamentar ruso-român.", se arată într-un comunicat al Ambasadei Rusiei.