Detalii de ULTIM MOMENT despre accidentul în care a fost implicat Răzvan Cuc: Șase mașini implicate

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 15-07-2019 11:32

Detalii de ultim moment despre accidentul în care a fost implicat Răzvan Cuc, ministrul Transportului! Potrivit Poliţiei Rutiere, luni dimineaţa în jurul orei 10.00, s-a produs un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate 2 autoturisme în mişcare şi 4 staţionate. 

"În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0", precizează Poliţia Rutieră.

Soțul Corneliei Catanga vine cu detalii despre starea de sănătatea a cântăreței - ’Sunt terminat, e lumina ochilor mei’

Potrivit acestora, șoferul lui Răzvan Cuc a făcut o manevră neregulamentară.
"În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv", se arată și în informarea transmisă de MT.