Interviu exclusiv cu Neymar, filmat în Brazilia, a fost furat - Fotbalistul vorbea despre planurile sale de viitor

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 16-07-2019 06:00
Actualizat: 16-07-2019 06:28

Neymar nu s-a prezentat la reunirea lotului PSG-ului, motiv din cauza căruia a fost amendat. Atacantul a preferat să rămână o săptămână în plus în Brazilia, acolo unde s-a ocupat de Institutul Neymar Jr., iar sâmbătă, 13 iulie, a oferit un interviu exclusiv celor de emisiunea "Aqui na Band"., anunță MEDIAFAX

Potrivit presei din Brazilia, materialul cu fostul jucător al Barcelonei, care vorbea despre planurile sale de viitor, ar fi trebuit să apară luni, 15 iulie. Motivul din cauza căruia interviul nu a fost publicat este că a fost furat. Cardul pe care a fost înregistrată discuția cu Neymar a fost furat din mașina jurnaliștilor.

Vezi și: Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național `Steaua României` în grad de Cavaler

"Au furat cardul. I-am luat un interviu lui Neymar, care a vorbit despre lucruri importante despre viitorul lui, în care explica foarte multe situații", a precizat un jurnalist, care nu a dezvăluit și despre ceea ce a vorbit brazilianul în discuția pe care au purtat-o.

Interviul ar fi trebuit să apară pe postul TV UOL Esporte. După anunțul făcut în legătură cu furtul, cei de la "Oh My Goal" au surprins cu o informație. Aceștia au spus că ar avea o copie a discuției cu Neymar, pentru că în timpul interviului aveau o cameră pornită.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: 'Nu înseamnă că e în regulă'

Neymar a revenit la antrenamentele PSG-ului, dar situația atacantului de 27 de ani este una tensionată cu cei din conducerea grupării din Paris. Fotbalistul vrea să plece de pe Parc des Princes și așteaptă ca Barcelona să reușească să ajungă la un acord cu actuala sa echipă.

Neymar a fost transferat la Paris Saint Germain, în anul 2017, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro, și mai are contract cu PSG până în anul 2022.