Eures oferă 283 de locuri de muncă pentru lucrătorii români prin ANOFM

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 17-07-2019 17:56

Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures România, un număr de 283 de locuri de muncă, majoritatea în Olanda, potrivit Agerpres.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Olanda sunt disponibile 125 de posturi, în timp ce în Germania sunt disponibile 54 de locuri de muncă vacante.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

De asemenea, în Austria sunt 32 de posturi vacante pentru lucrătorii români, iar în Norvegia 18 locuri de muncă.

Pe lista ţărilor în care operatorii economic pun la dispoziţie locuri de muncă se mai află: Spania - cu 15 posturi vacante, Slovacia (12), Ungaria şi Finlanda (câte 10), Belgia (5) şi Franţa (2).

Citește și: Silviu Mănăstirea anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

ANOFM menţionează că persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din raza de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.