Andrei Caramitru o taxează pe Viorica Dăncilă, după ultima decizie care îi vizează pe bucureșteni: 'Ce sens are toată nebunia asta?'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 20-07-2019 20:12
Actualizat: 20-07-2019 21:19

Andrei Caramitru a lansat un atac împotriva premierului Viorica Dăncilă, pe care o acuză că vrea să aprobe construirea Muzeului Holocaustului în curtea Muzeului Antipa.

„Vasilica a declarat ca va face Muzeul Holocaustului in curte la Antipa. Așa va fi distrusă zona Pieței Victoriei.

Este o decizie de o prostie epocala. Muzeul Holocaustului e important - trebuie recunoscut rolul criminal al Statului Român sub Antonescu, când zeci de mii de evrei au fost omorâți de trupele noastre.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

Ori așa ceva se face cu cap. In nici un caz nu antagonizezi populația Bucureștiului pe tema asta. Va dau eu o soluție dacă vreți sa fie in Piața Victoriei. Locația depoului RATB. Faceți acolo (pe jumătate din spațiu), și pe restul construiți o parcare mare supra/subterana. Așa - oamenii care parchează vor merge și la muzeu (de exemplu cine parchează acolo are gratuitate de intrare).

Dar nu și nu. Pe spațiul RATB vor să ia o șpagă mare pentru o clădire de birouri probabil. Bucureștenii vor urî noul muzeu. Ce sens are toată nebunia asta?”, a scris Andrei Caramitru sâmbătă pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă că doreşte înfiinţarea Muzeului Holocaustului în cel mai scurt timp, iar dacă locaţia de lângă Muzeul 'Antipa' este cea mai bună, acolo va fi realizat acest obiectiv.