Iuliu Mureșan: Lacina Traore și George Țucudean ar fi un atac mortal

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 25-07-2019 08:36

CFR Cluj a făcut un pas spre calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Gruparea din Ardeal s-a impus în Gruia cu scorul de 1-0 în fața celor de la Maccabi Tel Aviv. Singurul gol al partidei a fost marcat de Omrani, care a ajuns la a patra reușită la rând în Europa.

În urma rezultatului obținut cu echipa din Israel, fostul președinte al campioanei României, Iuliu Mureșan a avut numai cuvinte de laudă.

"S-a prezentat foarte bine, a fost foarte bine pregătită de Dan Petrescu, din nou punctele forte au fost faza de apărare și fazele fixe. Rezultatul a fost normal, păcat că nu au reușit să mai înscrie, dar oricum e un scor bun de calificare, fără gol primit. Va fi greu în retur, dar eu cred că se va califica CFR.

Maccabi are jucători de calitate, care și-au arătat colții de câteva ori, este normal la nivelul ăsta, dar nu este peste CFR. Astana nu a fost nici măcar aproape de CFR. Maccabi este peste Astana, dar nu peste CFR", a spus actualul președinte executiv de la FC Hermannstadt, pentru Digi Sport, care a explicat strategia lui Dan Petrescu:

"Este este un bun psiholog și un bun motivator, pregătește foarte bine meciurile. Am lucrat foarte mult cu el, este foarte pragmatic și ceea ce spune el se adresează jucătorilor, pe care știe cum să îi motiveze.

Așa a câștigat campioante, așa se va califica și în grupe. Joacă la rezultat. Degeaba joci frumos, e mai important rezultatul, sunt mai importante trofeele".