Ionuţ Nedelcearu ar putea juca în Serie A: Fiorentina se gândește să-l transfere

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 25-07-2019 17:30

Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) a fost propus Fiorentinei! Anunţul vine din partea unui cunoscut impresar din Italia. Fundaşul naţionalei U21 ar putea ajunge în Serie A, iar în acest moment e în luptă directă cu Mohamed Camara (21 de ani; Young Boys), potrivit Mediafax.

Citește și: Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

"Pentru apărare sunt doi jucători pe care îi recomand: Camara de la Young Boys şi Nedelcearu, unul dintre marii protagonişti ai EURO U21, care ar fi excelent în Serie A şi ar fi o lovitură pentru formaţia viola", a spus Dario Canovi, potrivit mai multor publicaţii din Italia. Fotbalistul crescut de Dinamo i-a impresionat şi pe cei de la AS Roma, iar transferul acestuia a fost aproape să se perfecteze. Gianluca Petrachi, directorul sportiv al echipei, a avut o întâlnire cu reprezentanţii celor de la FC Ufa pentru a pune la punct detaliile transferului, dar totul a picat în cele din urmă. Se pare că suma de transfer a fost problema. Roma era dispusă să plătească până la 4 milioane de euro, dar ruşii au cerut mai mult.

Citește și: Totul s-a aflat! Cine e femeia-jandarm care i-a dat cu spray direct în față suspectului de pedofilie

Dacă transferul la Fiorentina se va realiza, 15% din suma pe care Ufa o va primi va fi redirecţionată în conturile celor de la Dinamo.

Citește și: Ultimă oră! Rareș Bogdan îl desființează pe Eugen Teodorovici: Ce nerușinare!

Ionuţ Nedelcearu a fost integralist în echipa României U21 în toate cele trei partide din Grupa C, de la EURO. Acesta a debutat chiar şi pentru prima reprezentativă a echipei României. 34 de meciuri a bifat fundaşul român în acest sezon pentru ruşii de la Ufa, formaţie cu care mai are contract până în 2020. Formaţia rusă l-a transferat pe Nedelcearu în 2018 de la Dinamo, pentru 600.000 de euro.