Clubul Real Madrid l-a împrumutat, pentru un sezon, pe mijlocașul Dani Ceballos la Arsenal

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 25-07-2019 19:18

Oficialii Arsenal au anunțat joi, printr-o postare pe pagina oficială a clubului, că mijlocașul lui Real Madrid, Dani Ceballos (22 de ani), se va alătura formației din Premier League, fiind împrumutat, de la ”galactici”, pentru un sezon, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Totul s-a aflat! Cine e femeia-jandarm care i-a dat cu spray direct în față suspectului de pedofilie

Jucătorul spaniol a trecut pe la toate grupele de juniori ale lui Real Betis. În 2017, a semnat un contract valabil pe șase ani cu Real Madrid. Mijlocașul a avut, sezonul trecut, 23 de apariții în LaLiga și a marcat trei goluri. Pentru naționala mare a Spaniei, Ceballos a fost convocat de șase ori și a înscris un gol. Dani Ceballos a luat parte și la Euro 2019 U21, câștigând, alături de Spania, trofeul.

Citește și: Ultimă oră! Rareș Bogdan îl desființează pe Eugen Teodorovici: Ce nerușinare!

”Suntem foarte nerăbdători ca Dani să ni se alăture. Este un jucător talentat, foarte tehnic, creativ și precis”, a spus tehnicianul lui Arsenal, Unai Emery, despre împrumutul lui dani Ceballos. În palmaresul lui Ceballos intră trofeul Ligii Campionilor, câștigat alături de Real Madrid, în sezonul 2017-2018, Supercupa UEFA, alături de ”galactici”, în sezonul 2017-2018, Supercupa Spaniei, cu Real Madrid, în sezonul 2017-2018, și este de două ori campion european, alături de reprezentativele U19 și U21 ale Spaniei, în 2015 și 2019.