Descoperire MACABRĂ în cazul fetelor dispărute în Olt - Anchetatorii au găsit rămășițe umane acasă la un mecanic auto / SURSE

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 26-07-2019 10:31

Descoperire șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt! Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă. Potrivit Antena3, care citează surse din anchetă, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la acest șofer, care se presupune că a luat la ocazie pe una dintre fete. Informația nu a fost confirmată oficial până la transmiterea acestei știri.

Accident MORTAL în Dâmbovița între două mașini și un TIR: Circulația rutieră, blocată pe ambele sensuri de mers

Nu se știe deocamdată dacă descoperirea are legătură sau nu cu aceste cazuri de dispariție, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii.

Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani căutată deja de două zile.

Polițiștii au ajuns deja la mecanicul auto, folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei. Anchetatorii vor să afle și dacă alte două dispariții din Olt sunt legate de acest caz șocant.