Caz șocant în Germania: Un copil de 8 ani a fost a fost împins în fața trenului de un necunoscut

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 29-07-2019 19:19

Un băiat în vârstă de 8 ani a murit, luni, în principala gară din Frankfurt (vestul Germaniei), după ce un bărbat l-a împins pe calea ferată, copilul fiind lovit de un tren care intra în gară, transmit dpa şi Reuters, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost arestat şi poliţia a lansat o anchetă pentru omucidere.

Martorii au declarat că băiatul şi mama sa, aflaţi pe peronul 7, au fost împinşi pe calea ferată de către un bărbat, conform poliţiei.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

Femeia, în vârstă de 40 de ani, a reuşit să se salveze, fiind în prezent spitalizată, însă fiul său a fost lovit de un tren regional de mare viteză care intra în gară. Rănile suferite i-au fost fatale băiatului.

Suspectul, care potrivit poliţiei din Frankfurt este cetăţean eritreean, a fugit iniţial de la locul incidentului, dar la scurt timp a fost capturat în apropierea gării, cu ajutorul trecătorilor.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

Operaţiunea declanşată de poliţie în acest caz a dus la mai multe anulări sau amânări ale plecărilor de trenuri din gara din Frankfurt, întrucât a fost necesară închiderea câtorva peroane.

În urmă cu două săptămâni, o femeie de 34 de ani a fost împinsă, de către un bărbat, de pe peron pe calea ferată în gara din Vorde, localitate din landul german Renania de Nord-Wetphalia. Femeia a murit după ce a fost lovită de un tren care intra în gară. Autorul, în vârstă de 28 de ani, se află în arest preventiv pentru omucidere.